Het begin

Ons verhaal begint bij festival de Zwarte Cross, al feestend hebben we elkaar daar ontmoet. Gelukkig kwamen we beiden uit Brabant en was de volgende date snel geregeld. We houden beide van de natuur, sporten, muziek en etentjes met familie en vrienden. Binnen onze vriendengroep staan we bekend als de Bertolli familie! Lange tafels in de tuin met lekker eten, goede gesprekken en rond spelende kinderen, dat maakt ons gelukkig! Maar ook van een fietstocht of wandeling in de natuur kunnen wij enorm genieten. In 2015 kregen wij de kans om deze plek te kopen. Inmiddels hebben we bijna alles onderhanden genomen en creëren we stap voor stap onze droomplek! En de plek kwam pas echt tot leven toen in 2016, 2018 en 2020 onze drie avontuurlijke zonen in ons leven kwamen.

Voorstellen

Sjoerd is de nuchtere gastheer. In zijn vrije tijd is hij vaak buiten te vinden in de tuin of voor een ritje op de wielrenfiets. Door de jongens wordt hij regelmatig uitgedaagd voor een potje voetbal en met zijn vrienden gaat hij graag naar een concert of gewoon een avondje uit! Doordeweeks werkt Sjoerd  als Manager Business Engineering & IT bij een groot transport bedrijf.

Claire is de organisator en creator van het gezin. Ze is graag actief en naast fitness, yoga en hardlopen, neemt ze (het liefst in de winter) een duik in het water. De natuur is haar favoriete plek en verzorgt met veel aandacht de tuin en moestuin. In de keuken bereidt te vervolgens graag gerechten met de verse producten van het land. Vanaf 2023 werkt Claire als zelfstandig Vitaloog. Ze houdt van afwisseling en door te werken als ZZP'er is ze flexibel om naast werk, gastvrouw en vrijwilligerswerk er vooral voor het gezin te kunnen zijn.

Beestenboel

Buiten in de tuin is er altijd wat te beleven! De kippen scharrelen rond en kunnen je voorzien van kakelverse eieren! Pony Tosca is een eigenwijze maar bereidwillige dame die regelmatig wordt meegenomen voor een buitenrit. Poes Mik is wat afwachtend maar wil stiekem graag geaaid worden. De twee bokjes houden vanaf hun plateau de boel in de gaten en paard Odonja (ook wel Donnie genoemd) geniet van haar welverdiende pensioen. Helemaal achterin de wei staan twee bijenkasten, de imker plaatst ze hier in ruil voor twee potjes honing per jaar.

Alle rechten voorbehouden 2023 © | Het Rooversnest | Algemene Voorwaarden | Privacy Beleid